Kaffeautomater, varuautomater och vattenautomater på jobbet

Flaggskeppet från Gaggia

Myten om ’caffè all’Italiana’ föddes från den geniala idén då Achille Gaggia, en italiensk barista som 1938 överlämnade patentet som kom att bli en revolution på det sätt som aromerna utvinns från kaffe. Achille började konstruera sina innovativa professionella kaffemaskiner och installera dem i barer och restauranger runt om i världen, vilket gav kunder nöjet att uppleva perfekt italiensk espresso, komplett med sin unika ”crema” för första gången. Nu har Gaggia konstruerat en automatisk färskmjölksmaskin för att på riktigt ge sig ut som en utmanare i HoReCa-segmentet… Välkommen Gaggia La Radiosa!

Det första du kommer att märka med denna fantastiska nya maskin från Gaggia Milano är dess iögonfallande design, som gör det möjligt för brukare att ändra utseende med hjälp av lysdioder. Förutom sin kompakta design erbjuder La Radiosa stor flexibilitet.

La Radiosa drar nytta av helt ny EvoMilk-teknik, som gör det möjligt för användare att ställa in olika doser, temperaturer och skumkvalitet av färsk mjölk, men också dricka varm och kall perfekt mjölkskum. I slutet av dagen behöver du inte oroa dig för rengöring av maskinen, tack vare en automatisk rengöringscykel Plug-and-play som är väldigt användarvänlig.

La Radiosa kan skryta med sin teknik, som nås via ett 10-tums pekskärmsanvändargränssnitt. Härifrån kan du skapa dina egna drinkikoner, justera färgerna på lysdioderna och mycket mer. Maskiner har också inbyggd WI-FI / Bluetooth och förberedd för 3G-anslutning. Den har också en kraftfull 24V rotationspump med justerbart flöde, vilket gör att du kan skapa en unik kaffeprofil. 

Läs mer här