Kaffeautomater, varuautomater och vattenautomater på jobbet

Kaffe utan att vidröra maskinen

Coffee APPeal är här, den nya appen som låter dig ta en kaffe från automaten helt beröringsfritt direkt från din smartphone.

EVOCA har lanserat Coffee APPeal, en ny applikation som låter dig välja din favoritdryck – och anpassa den – via din smartphone. Coffee APPeal är en helt gratis app, designad för att skydda oss från smittospridning och kunna njuta av en god kopp kaffe helt utan att vidröra maskinen.

Allt sker i i ett helt beröringsfritt läge, så att ni enkelt kan följa regler för social distansering under valet och tillverkningen av kaffet..

Att använda Coffee APPeal är väldigt enkelt: du behöver inte skapa ett konto eller ange några personuppgifter. Skanna bara QR-koden som du hittar på Gaggia, Necta och Wittenborg-maskiner med din smartphone för att ansluta automatiskt via Bluetooth®.

Tjänsten fungerar även utan internetuppkoppling och erbjuder också möjlighet att göra flera val utan att behöva logga ut.

Applikationen uppdateras ständigt och nya utgåvor är redan planerade som möjliggör en förstklassig upplevelse under valet och njutningen av ditt kaffe. APPeal för kaffe finns för närvarande över hela världen på sex språk: italienska, engelska, tyska, franska, spanska och portugisiska.

Appen fungerar just nu utan hårdvaru-uppdateringar på Gaggia La Radiosa, Necta Krea Touch och Necta Kalea Plus. Tjänsten kommer att erbjudas till fler maskiner framgent.

Läs mer om appen här!