Kaffeautomater, varuautomater och vattenautomater på jobbet

Varför Wittenborg?

Varför en Wittenborg kaffeautomat?

 

wittenborg kaffeautomater

 

 

Tänk vad enkelt allt har blivit! Bara välj, tryck på en knapp och i din hand har du en rykande kopp. Förr krävdes det planering och förberedelser. Det enda som krävs nu är att välja bland alla goda drycker.

Design

Wittenborgs automater drar blickarna till sig. Med sin stilfulla danska design placeras de med fördel där folk rör sig. Vi kan lova att de uppmärksammas – först för dess attraktiva yttre, sedan för dess goda inre.
Vill du ändå sätta din egen prägel på din automat finns designramen i 4 standardfärger men kan levereras i i den färg du önskar. Valet är ditt.
Wittenborg har varit i branchen sedan 1924 och är Europas ledande tillverkare av kaffeautomater. Under alla år har design tillsammans med hög kvalitet samt innovativa lösningar varit våra hörnstenar.

Lättplacerad

Genom smäckra mått är våra automater ytterst lättplacerade. De flesta kan placeras på ett bord eller genom våra matchande underskåp på golvet. Till underskåpen finns en bordsskiva i flera olika träslag och färger.

Enkel

Våra automater är lättskötta med enkel betjäning t.ex. genom den synliga kaffebehållaren. Utan att ens öppna automaten ser du om det behöver fyllas på mer kaffe. Automaterna erbjuder upp till 20 olika drycker, snabbt och utan spill. Varje kopp kaffe bryggs individuellt. Vill du fylla en enkel kopp eller en hel kanna – går det alldeles utmärkt.

Driftsäker

Att våra automater dessutom är robusta och ytterst driftsäkra måste ses som en stor fördel. På insidan är det mesta rostfritt, även filtret, både praktiskt och snyggt. Ett rostfritt stålfilter har många fördelar gentemot ett pappersfilter t.ex. färre bryggstopp, inga filterbyten m.m. Ingrediensbehållarna, även de i rostfritt, är givetvis aromtäta för den goda smakens skull.
Vid rengöring av automaten frigörs samtliga delar snabbt och enkelt utan verktyg. Samtliga automater kan levereras med betalningsfunktion som hanterar de flesta betalningssätt.

Wittenborgs

Vårt breda sortiment av automater gör ert val enkelt. Kapacitet och krav på valmöjligheter blir avgörande för vilken av Wittenborgs automater som passar ert företag allra bäst.