Kaffeautomater, varuautomater och vattenautomater på jobbet

Nya Gaggia La Solare

La Solare är den nya helautomatiska kaffemaskinen från Gaggia Milano. Maskinen är resultatet av en rad banbrytande tekniska framsteg, designade för att förstärka en av dagens viktigaste ritualer: kafferasten.

Med La Solare kan du erbjuda drycker som kombinerar smaken av nymalda kaffebönor med krämigheten av färsk mjölk.
Det är den perfekta maskinen för alla typer av platser, från kontoret till kaféer.

 

En dröm för användaren

Elegansen hos ett ikoniskt varumärke som Gaggia Milano är självklart i de raffinerade linjerna som kännetecknar designen av La Solare. Dess aluminiumprofiler med sin gnista, det LED-belysta  serveringsutrymmet och de glänsande komponenterna i rostfritt stål är bara några av funktionerna hos La Solare som visar på känsla för detaljer från designteamet. Vi har använt samma känsla för att säkerställa att La Solare är intuitivt och lätt att använda. Faktum är att i självbetjäningsläge, som är tillgängligt via 7-tums pekskärmen, kan kunderna enkelt välja och anpassa sina egna drycker.

 

Den nya Z4000 IX

Z4000 iX är den innovativa tekniken som ytterligare förbättrar den högpresterande kaffetekniken som är en del av Gaggia Milanos hela sortiment av helautomatiska maskiner.
Z4000 iX är en ny bryggenhet, som har en uppvärmd kammare i rostfritt stål som säkerställer bättre stabilitet, både vad gäller temperatur och kvalitetsuppfattning.
Detta innebär att den imponerande kvaliteten som erbjuds av La Solare förblir konsekvent, från dagens första kaffe till det sista. Finns i en dubbelversion, upp till 14 eller 21 gram för att möta behoven på svenska marknaden, den innovativa kaffegruppen Z4000 iX låter dig också erbjuda ett bredare urval av drycker på din meny.