Kaffeautomater, varuautomater och vattenautomater på jobbet

Wittenborg 9100 och 95 har blivit intelligentare

Intelligenta kaffemaskiner?

Evoca försöker ständigt göra sina maskiner så miljövänliga som möjligt. Därför de lagt till en intelligent energisparfunktion som fungerar på Wittenborgs modell 9100 och 95.

Optimerad strömförbrukning!

Den intelligenta energisparfunktionen optimerar maskinens strömförbrukning, eftersom maskinen själv kan bedöma när den ska gå in i energisparläge och därigenom förbrukar mindre ström. Automaten ser tillbaka på de senaste två veckorna av användande, baserat på antalet serveringar och tiden för dessa, och kan bedöma när den ska gå in i energisparläget. Till exempel om kontoret är stängt mellan 16:30-07:00 så räknar automaten ut detta med hjälp av två veckors statistik och går in i energisparläge under denna tid. Dessutom kan maskinen hitta mönster i veckans olika dagar så att den också går in i energisparläge under helgen.

AT Vending har skickat information till sina kunders tekniker för att veta hur funktionen aktiveras. Saknar ni informationen så hör av er till oss. Funktionen är tillgänglig från programuppdatering V. 2.4.4.